Na vrh

Česta pitanja

Ako vas zanima nešto na što niste naišli na našim stranicama, provjerite česta pitanja. Ako ni tamo ne pronađete odgovor, slobodno nas kontaktirajte.

Najčešća pitanja i odgovori na ista

Zanimaju te dostupne tehnike tiska?

Pogledaj naše dostupne vrste tiska i prijedloge za tisak

Može li fizička osoba kupovati u Loonapark webshopu?

Naši su proizvodi namijenjeni pravnim osobama / poslovnim subjektima. Zato nije moguće naručiti samo jedan artikl nego se prodaju veće količine. Minimalna količina se razlikuje ovisno o proizvodu. Ako vas zanima minimalna količina konkretnoj proizvoda, slobodno nam se javite na mail info@loonapark.com.

Kako mogu pretraživati proizvode?

Proizvodi su podijeljeni po kategorijama i potkategorijama. Pomoću opcije ”Filter” možete proizvode pretraživati po cijeni i boji. Opcija ”Sortiranje” služi da proizvode pretražujete po popularnosti, datumu dodavanja u trgovinu i cijeni.
Ako vas zanimaju ekskluzivni poslovni pokloni ili proizvodi koje trenutno nemamo na raspolaganju, pošaljite nam upit na MAIL.

Ne možete nešto pronaći?

Budući da imamo velik broj artikala, nije moguće sve prikazati u našem webshopu. Ako tražite nešto što ne možete pronaći u web trgovini, slobodno nas kontaktirajte putem MAILA.

Proizvodi po narudžbi

To su jedinstveni, personalizirani proizvodi napravljeni prema vašim željama. Za njih je potrebno duže vrijeme isporuke.

Što je BPA free?

Bisfenol A je kemikalija koja je sastavni dio plastike i štetna je za zdravlje. BPA free označava da proizvod nema tu kemikaliju u svojem sastavu.

Na što je sve moguće otisnuti logotip?

Svoj ili neki drugi logotip možete otisnuti gotovo na sve promotivne proizvode. Mi ćemo vas obavijestiti ako logotip nije moguće negdje otisnuti i predložiti alternativno rješenje.

Načini personalizacije

Ovisno o dizajnu vašeg znaka, sugerirat ćemo koja je od navedenih opcija:

 • Tampon tisak
 • Sitotisak
 • Laserska gravura
 • CO2 gravura
 • Digitalni transfer
 • Digitalni tisak
 • Sublimacijski tisak
 • Transfer na keramiku
 • Vez/štikanje
 • Digitalna naljepnica
 • Smolirana naljepnica
 • Blindruck (slijepi tisak)
 • Foliotisak

Minimalna narudžba

Minimalna narudžba je u pravilu 1.500 kn + PDV. Ako imate zahtjev ispod minimalne narudžbe, slobodno nas kontaktirajte na MAIL.

Materijali za personalizaciju proizvoda

Pošaljite nam svoj logo ili materijal koji želite otisnuti u .ai, .eps, .pdf ili .svg formatima u maksimalnoj veličini do 15 MB.

Nemam svoj logo. Što sad?

Naši kreativci će vam uskočiti u pomoć i osmisliti identitet za vas. Javite nam se i popričajmo.

Što još radite u LOONAPARKU?

Loonapark je kreativni kolektiv koji pokriva cijelu marketinšku komunikaciju: dizajn, osmišljavanje strategija, identiteta, nastupa na tržištu. Javite nam se slobodno i zajedno ćemo pronaći adekvatan mix za vas.

POS materijali i prezentacijski sustavi

Radimo sve Point of Sale materijale poput brošura, letaka, naljepnica, plakata, ambalaža, stalaka, displeja, wobblera, uniformi, ali i prezentacijskih sustava.

Uzorci promotivnih proizvoda

Moguće naručiti uzorke promotivnih proizvoda. Ako uzorak nije dostupan u našem izložbenom prostoru, naručitelj snosi trošak narudžbe uzorka i dostave. Uzorak je potrebno vratiti unutar 3 radna dana.

Mockupovi i simulacije

Sve što radimo, prije nego što pošaljemo u tisak, provjeravamo s vama tako što vam prezentiramo kako će izgledati materijal s vašim tiskom u elektronskom obliku. Tek nakon odobravanja kreće tisak. Za fizičke uzorke naručitelj snosi trošak izrade i dostave.

Vrijeme isporuke

Vrijeme isporuke ovisi o projektu i njegovoj kompleksnosti. Najčešće je to 3 do 7 radnih dana, ali naš tim će nakon što vas sasluša dati točniju procjenu izrade kada skupi sve potrebne podatke.

Troškovi dostave

Trošak dostave nije uključen u cijenu. Za narudžbe iznad 2.000 kn + PDV na području Grada Zagreba, dostava je besplatna.

Trošak dostave se obračunava se prema važećim cjenicima dostavnih službi.

Otkazivanje narudžbe

Kontaktirajte na broj telefona 098 978 09 69
Za promotivne proizvode s tiskom, a za koje je odobren mockup, odnosno simulacija, nije moguće otkazati narudžbu.
Za proizvodi bez tiska, a koji su poslani na vašu adresu, trošak povrata snosi naručitelj u skladu s politkom dobavljača.

Načini plaćanja

Plaćanje se vrši putem virmanske uplate.

Ne pronalazite odgovore na pitanja?

Nazovite nas na +385 98 978 09 69