Na vrh

Sv. Nikola – kako razveseliti djecu od zaposlenika

Loonapark 29. studenoga 2021. 0 comments

Pošaljite upit i razveselite najmlađe

Još malo i zakoračit ćemo u 12 mjesec, a radeći posao koji mi radimo često vas dovodi do pitanja zašto darivati ili ne darivati u određenim prilikama.

Znamo da nekima ovaj mjesec zadaje i puno muke. Kraj je poslovne godine i treba sve započeto završiti i privesti stvari kraju. Ali nek vam to ne odvuče pažnju od datuma jako bitnog za svu djecu svijeta. Ovo je mjesec prepun ljubavi, pažnje i one neizostavne čarolije. Po nama čarolija nastupa dolaskom sv. Nikole. Djeca mu se posebno vesele, a vjerujemo i vi odrasli.

Glavno pitanje je što ćemo ove godine dobit? Šibu, ili neku drugu sitnicu. Ti pokloni ne moraju biti nešto veliko ni skupo, ali znače puno za jedno dijete. Čizmice su nam s godinama narasle jednako kao i naši apetiti, ali zato su dječje čizmice još uvijek male; ovisi kako koje 🙂 , pa bi bilo odlično da vaše poduzeće napuni koju dječju čizmicu.

Neka vaše poduzeće brine o dječjem osmijehu, a njihovi roditelji će vam tu radost vratiti neizmjernom zahvalnošću i izvrsnim radom. Izmamite osmijeh na lica djece svojih zaposlenika. Budite dobro poduzeće, jer našim zaposlenicima najvažnija su njihova djeca, a naši zaposlenici važni su nama.

A vi, kakvo ćete vi poduzeće biti?