Na vrh

Dani Komunikacija x Loonapark 2023.

Loonapark 6. srpnja 2023.

Prošli su još jedni Dani komunikacija, al’ za nas ove godine jako bitni jer smo po prvi put bili partneri jednog od najvećih događaja na području komunikacija u Hrvatskoj i šire.

Na danima komunikacija okupljaju se stručnjaci iz područja komunikacija, tehnologije, marketinga i medija iz cijelog svijeta. Organiziraju ga partneri koji su lideri u industriji komunikacija i podržavaju događaj s ciljem promoviranja najnovijih trendova, tehnologija, promo materijala i promo tekstila.

Mi kao partneri imali smo priliku povezati se s publikom što nam je omogućilo promociju naših proizvoda, usluga i brenda te povratnu informaciju što i kako možemo bolje s ciljem daljnjeg rasta.

Ukoliko Vam je potreban promo materijal i/ili promo tekstil na pravom ste mjestu jer mi nudimo širok raspon proizvoda koji se mogu prilagoditi vašim potrebama.

Kada je u pitanju promo tekstil, možete birati između različitih vrsta materijala, boja i stilova kako biste dobili željeni izgled i osigurali visoku kvalitetu proizvoda.

Želite li biti inovativni i vidljivi? Pridružite se loonapark vožnji i skoknite na naš web shop.